Logotip
Potraži nas na Facebook-u
51215 Kastav, Rudno 29
Tel. +385 051 257 167, Fax +385 051 504 316

O nama

„E.S.A.“- d.o.o. je dinamična tvrtka sa tradicijom od 27 godina i nalazi se na području između Kastva i Viškova. Tvrtka djeluje kao samostalno društvo od 2002. Godine, a nastavlja djelatnost obrta ESA, osnovanog 1985. g. od strane gosp. Josipa Hajplana koji je i direktor „E.S.A.“ – d.o.o.

Predmet poslovanja tvrtke su instalacijski radovi (elektroinstalacijski, izolacijski,postavljanje instalacija za ventilaciju i hlađenje i svi ostali instalacijski radovi), postavljanje popravak, održavanje komunikacijske opreme, projektiranje, postavljanje, popravak i održavanje telefonskih centrala, aktivne i pasivne opreme, telefonskih i mrežnih instalacija i svi elektroradovi vezani uz građevine, održavanje javne rasvjete, održavanje i radovi kanalizacijskih crpnih stanica, uređaja za pročišćavanje otpadnih voda itd.

„E.S.A.“ – d.o.o. djeluje u Primorsko – goranskoj županiji, pa i u cijeloj Republici Hrvatskoj. Visoka tehnička i stručna opremljenost, provjerena kvaliteta izvođenja radova, poštivanje zadanih rokova, uz sustavno ulaganje u razvoj tehnologija i znanja, ključ su našeg poslovnog razvoja i uspjeha.

Naša poslovna politika obuhvaća stalan rad na unapređenju kvalitete radova, usavršavanju i edukaciji djelatnika tvrtke, praćenju razvoja i primjeni svih novih tehnoloških novina, zapošljavanju mladih stručnih kadrova kao i razvoju proizvodnje.

U tvrtki „E.S.A.“ – d.o.o. trenutno je zaposleno 15 djelatnika, od kojih su neki u radnom odnosu od osnutka obrta ESA. Također su tu i inženjeri elektrotehnike i komunikacija, elektrotehničari, elektroinstalateri, kao i djelatnici komercijale i administracije, svi sa zavidnim iskustvom i velikim radom za razvoj i održavanje tvrtke.

Nastojimo predanim i kvalitetnim radom održati svoju poziciju koju smo stekli u branši, zadovoljiti kupce – investitore naših usluga/radova kao i prenijeti na sljedeću generaciju svoja iskustva i rad, kako bi oni nastavili naš trud i ime koje se stvaralo godinama.